ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

0
416

Μεγάλη ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα του Πεναλληνίου σχολικού πρωταθλήματος, όπου το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου επικράτησε με 2-0 του 1ου ΕΠΑΛ Ηλιούπολης.  

Οι παίκτες των ηττημένων, αφού πρώτα επιτέθηκαν στους διαιτητές, στη συνέχεια πολιόρκησαν τα αποδυτήρια του ηρακλειώτικου λυκείου, πετώντας μπουκάλια και άλλα αντικείμενα και ευτυχώς οι παίκτες του 11ου ΓΕΛ δεν απάντησαν, ειδάλλως θα είχαμε χειρότερα. Πάντως ένας παίκτης του 11ου ΓΕΛ που είχε μείνει τελευταίος (πιθανότατα ο Γιαννόπουλος) δέχτηκε επίθεση από παίκτη του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης. Άσχημες εικόνες, με τους ηττημένους να μην μπορούν να χωνέψουν τη δίκαιη ήττα τους… Και όλα αυτά όταν μιλάμε για σχολικό πρωτάθλημα εν έτει 2014.

Περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και αφού χρειάστηκε να πάει στο γήπεδο ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης αστυνομική δύναμη (!), η αποστολή του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου αποχώρησε με πολλά χαμόγελα και την πρόκριση στις αποσκευές της!

Μετά το ματς με το 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης, οι παίκτες των ηττημένων και στη συνέχεια μαθητές από την Ηλιούπολη που ήταν στην κερκίδα, πολιόρκησαν τα αποδυτήρια του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, ενώ διαδραματίστηκαν σκηνές ντροπής, στις οποίες ευτυχώς δεν απάντησαν οι μαθητές του Ηρακλείου για να μη γενικευτεί η σύρραξη (διαβάστε εδώ). Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία (διαβάστε εδώ) για να απομακρύνει όσους είχαν δημιουργήσει ατμόσφαιρα τρομοκρατίας κατά του σχολείου του Ηρακλείου και λίγο αργότερα επανήλθε η τάξη στο γήπεδο. Οι νικητές επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και αποχώρησαν, έχοντας ήδη στο μυαλό τους το ματς για τα προημιτελικά, που θα γίνει την Δευτέρα στο Μαρτινέγκο.

 

Πηγή: grandsport.gr