ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

0
263

Χάρη στα γκολ των Λάμπρου (16΄) και Γκρόσιου (30΄) η Εθνική Παίδων επικράτησε στο Λουτράκι 2-0 της Ουκρανίας, στον τελευταίο της αγώνα προετοιμασίας ενόψει της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 (Πάτρα, 25-30 Μαρτίου).

Η ελληνική ομάδα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αρκετές επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Ελλάδα: Κατσιμήτρος (55΄ Τσέλιος Θ.), Γραμματίκας (41΄ Στρατήγης), Παντεκίδης, Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης (41΄ Σαλταμάρας), Πατράλης (41΄ Καρβουνίδης), Μανθάτης (41΄ Τσέλιος Η.), Αγγελόπουλος (41΄ Μελετλίδης), Δημητριάδης (41΄ Πλέγας), Γκρόσιος (41΄ Καράκουτης), Λάμπρου (41΄ Χατζάρας)

«Ήταν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από την elite round και θέλαμε να δούμε την κατάσταση των παιδιών. Η απόδοση της ομάδας είχε κάποιες διακυμάνσεις, όμως αυτό ήταν φυσιολογικό καθώς χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε περισσότερα γκολ, όμως δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο και φιλοδοξούμε να είμαστε έτοιμοι στα τέλη Μαρτίου για τους επίσημους αγώνες. Τέλος, θέλω να συγχαρώ την τοπική Ένωση για την άψογη οργάνωση του αγώνα και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Πάτρα. Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο ότι είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε διεθνείς αγώνες με απόλυτη επιτυχία», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Μπάμπη Ζελενίτσα.

 

Πηγή: epo.gr