ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΪΛΕΜΕΣ – ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ FUTSAL

0
394

Για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.

Ο έμπειρος τεχνικός, αναφέρθηκε στα προγραμματισμένα φιλικά και προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ προανήγγειλε και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας Beach Soccer, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπει τον πάγκο της  Εθνικής ομάδας Futsal.

Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας, θα συνεχιστούν κανονικά και κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί και μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων κόντρα σε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (πιθανότατα με τον Δούκα και την Ολυμπιάδα).

Εντός καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί επίσης μία μίνι προετοιμασία, ενόψει του τετραεθνούς τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Μάλτα. Πρόκειται για μία διοργάνωση από την οποία ο Έλληνας τεχνικός θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών μας, λίγο πριν την έναρξη της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα τέλη του ερχόμενου Οκτώβρη.

Κλείνοντας, ο κ. Σοϊλεμές δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάληψη προπονητικών καθηκόντων στην Εθνική Beach Soccer, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.

 

Σταύρος Ιωαννάτος