ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ: ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

0
431

Έπειτα από απουσία δύο ετών η  ακαδημία της Δόξας Δρυμού που εδρεύει μακεδονική πρωτεύουσα, επαναδραστηριοποιήθηκε το 2011 στο Δρυμό Θεσσαλονίκης.

Ανήκει στο ιστορικό ερασιτεχνικό σωματείο Δόξα Δρυμού που ιδρύθηκε το 1953 και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της βʼ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Στην ακαδημία λειτουργούν 4 τμήματα (παιδικό, τζόυνιορ, προ-τζόυνιορ και μπαμπίνι) και 70 παιδιά ηλικίας από 7 έως και 16 ετών.

Όλες οι ομάδες παίρνουν μέρος στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ αλλά και σε τοπικά τουρνουά με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Το τμήμα προ-τζούνιορ περιλαμβάνει 30 περίπου εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές όπου μέσα από τις  προπονήσεις που πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη), προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα κάθε Σάββατο συμμετέχει σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται στην περιοχή του Ευόσμου, με τους μικρούς πρωταγωνιστές να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη, καθώς μέσα από τους αγώνες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν φίλους και εμπειρίες για τη συνέχεια του αγαπημένου τους σπορ.

 

Σταύρος Ιωαννάτος