ΔΗΜ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ”

0
583

Το minifootballnews.gr συνομίλησε με τον «χρυσό» σκόρερ της ομάδας της Αλσούπολης, Δημήτρη Κυριακόπουλο, στο παιχνίδι ενάντια στον Γκυζιακό που διεξήχθη για το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο νεαρός που έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ και είχε καταπληκτική επίδοση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του να βάζεις την ομάδα πάνω από τις προσωπικές επιτυχίες.

«Προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Να κερδίζουμε, αυτό θέλω. Δεν έχει σημασία που έβαλα εγώ το γκολ, σημασία έχει ότι νικήσαμε. Είμαι τώρα σε φόρμα κάτι που με βοηθά και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο».

Αναφορικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται αλλά και για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού τόνισε: «Προτιμώ να παίζω δεξί μπακ και χαφ. Γενικά όλη την πλευρά. Δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητο να είμαι αρχηγός. Σημασία έχει να αγωνίζεσαι για την ομάδα».

Τέλος όσον αφορά τους στόχους της ομάδας δήλωσε: «Φέτος κάναμε ένα κακό ξεκίνημα είναι η αλήθεια, άλλα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και τώρα για μια καλύτερη θέση. Έχει μείνει ένα ακόμη παιχνίδι και ο επόμενος γύρος».

 

Βλάσσης Νούσης