ΔΗΜΟΣ ΡΑΠΤΗΣ: “ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

0
501

Στη ψυχραιμία που έδειξε η Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής τα τελευταία λεπτά του τελικού κόντρα στην Αθήνα ’90 απέδωσε ο Δήμος Ράπτης τη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα του.

Ο ποδοσφαιριστής των “μπλε” εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση αφιέρωσε τον τίτλο στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Ζιάβα, στον αρχηγό Παναγιώτη Καββαδία καθώς και στον κόσμο.

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και για πρώτη φορά είχαμε την ψυχραιμία να μην αγχωθούμε. Ο τελικός κρεμόταν από μια φάση και ευτυχώς για εμάς είχαμε την άνεση και την ηρεμία να αντέξουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο και θα ήθελα να τον αφιερώσω στον προπονητή μας που μας στήριξε και μας βοήθησε από την αρχή, στον αρχηγό μας τον Παναγιώτη Καββαδία αλλά και στον κόσμο μας», τόνισε ο Έλληνας διεθνής.

Τέλος, αναφορικά με τις πιθανότητες κατάκτησης και του πρωταθλήματος ο νεαρός άσσος τόνισε:

«Πιστεύω ότι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Πλέον είναι μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την Αθήνα ’90 στα ίσα γιατί μέχρι τώρα την αντιμετωπίζαμε με δυσπιστία».

 

Κώστας Παπάζογλου