ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ: “ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”

0
797

Με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη συνομίλησε στις εγκαταστάσεις του Sports World Puma Club στον Άγιο Κοσμά το minifootballnews.gr.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αγωνίστηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στην ελληνική Αστυνομία και τους επίλεκτους παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των “ερυθρολεύκων” σε πρωτάθλημα και Ευρώπη καθώς και στον Μίτσελ.

«Νομίζω πως η δυναμική του Ολυμπιακού ήταν και είναι σταθερή, με ανοδική πορεία. Την φετινή σεζόν υπάρχουν παρά πολλοί ικανοί ποδοσφαιριστές που φαίνεται να βρίσκονται σε παρά πολύ καλή κατάσταση και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο. Βεβαία δεν γίνεται να είσαι πάντα το ίδιο καλός, άλλα θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλά δομημένος φέτος», τόνισε ο πρώην διεθνής αμυντικός.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τεχνικό του Ολυμπιακού Μίτσελ, υποστηρίζοντας: «Γνώμη μου είναι πως κάνει πολύ καλή διαχείριση. Η εικόνα που παρουσιάζει πλέον ο Ολυμπιακός και η απόδοση των ποδοσφαιριστών είναι και έργο προπονητή, οπότε πρέπει να τον αφήσουμε ελεύθερο και το έργο του θα φανεί τον επόμενο καιρό».

 

Βλάσσης Νούσης