ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΗΣ – «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ»

0
406

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο άσος του Νέου Ικονίου Σάλας Δημήτρης Μαυραντώνης.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, στους στόχους της νέας σεζόν, καθώς και στην Εθνική ομάδα, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα

Πιστεύω ότι η λέξη “οικογένεια” είναι η καταλληλότερη για να περιγράψω την ομάδα. Το κλίμα είναι ιδανικό για τον καθένα μας, καθώς είμαστε όλοι ενωμένοι, παλιοί και νέοι. Αυτό βέβαια που έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει ο κ. Ζάχος είναι πάρα πολύ όμορφο, καθώς μέσα από αυτό εμείς οι νεότεροι μαθαίνουμε να είμαστε πρώτα άνθρωποι και μετά ποδοσφαιριστές. Δίπλα μας βρίσκονται άνθρωποι όπως ο κ. Ζάχος, ο κ. Χονδρουδάκης και ο κ. Πρεβενάς που είναι άτομα με τεράστια εμπειρία στο χώρο και βοηθούν εμάς τους μικρότερους να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα.

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς

Οι στόχοι της ομάδας κάθε χρόνο είναι οι ίδιοι, με βασικότερο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, και από εκεί και πέρα όσο το δυνατόν μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα μέσα από την διαδικασία των play-off. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει σε κάθε ματς, θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να ζητήσουμε το κάτι παραπάνω από τους εαυτούς μας.

Για την πρεμιέρα:

Την πρώτη αγωνιστική είχαμε ρεπό, τώρα αν είναι καλό ή κακό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ, πάντως αυτό που ξέρω και μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δουλέψουμε στο διάστημα αυτό ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην δική μας πρεμιέρα με την Ολυμπιάδα Α.Π. Είναι μια ομάδα με αρκετούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι έμπειροι και αυτό φαίνεται από τις υψηλές θέσεις που καταλαμβάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε στο παιχνίδι, θα μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

Το φετινό πρωτάθλημα πραγματικά δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω σε όλα τα ρόστερ και αρκετές ομάδες θα ξεκινήσουν από το ίδιο επίπεδο, γεγονός που θα κάνει το πρωτάθλημα πιο ελκυστικό καθώς θα δοθούν γερές μάχες για το ποια ομάδα θα κάνει το κάτι παραπάνω και θα ξεχωρίσει.,

Για την εθνική ομάδα:

Η εθνική ομάδα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια καθώς η δουλειά που κάνει ο κ. Σοϊλεμές είναι εξαιρετική. Αυτό όμως δεν αρκεί, γιατί κακά τα ψέματα αν δεν υπάρξει μια βοήθεια από τους υπεύθυνους και αν το ποδόσφαιρο σάλας δεν διαδοθεί και δεν αναπτυχθεί όπως πρέπει στην Ελλάδα, δυστυχώς για όλους τους λάτρεις αυτού του αθλήματος, δεν θα δούμε ποτέ κάτι αξιόλογο από την εθνική μας ομάδα. Έχει τα φόντα για να διακριθεί και να λάβει μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση αλλά χωρίς βοήθεια δεν γίνεται τίποτα.

 

Σταύρος Ιωαννάτος