ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: «ΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

0
401

Για την εκτός έδρας ήττα με 5-2 από το Νέο Ικόνιο Σάλας, μίλησε o προπονητής του REKAL, Δημήτρης Καλογεράκης.

Ο τεχνικός των Κρητικών δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αρνητικό αποτέλεσμα και παράλληλα αναφέρθηκε στη βιωσιμότητα του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr:

Για την ήττα από το Νέο Ικόνιο που τους προσπέρασε στη βαθμολογία:

«Ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος. Στόχος μας είναι να κάνουμε νίκες με ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με μας και μια από αυτές είναι το Νέο Ικόνιο. Θέλαμε τη νίκη καθώς ήμασταν ισόβαθμοι και θέλαμε να περάσουμε από πάνω τους. Δυστυχώς έγινε το αντίθετο. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν ισάξιες στο δεύτερο όμως ξεκινήσαμε άσχημα, επαναπαυτήκαμε και έτσι δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 3 τέρματα κάτι που στη συνέχεια ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε».

 Για το αν η σωτηρία είναι εφικτός σαν στόχος:

«Η παραμονή μας στην κατηγορία είναι σίγουρα εφικτός στόχος, έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας, είμαστε κοντά βαθμολογικά με αρκετές ομάδες που μπορούμε να τις κερδίσουμε και να ανέβουμε ψηλά».

Για το αν τους επηρεάζει το γεγονός ότι είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα στο πρωτάθλημα πράγμα που σημαίνει συχνά ταξίδια και έξοδα:

«Σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Σήμερα ήταν το πέμπτο μας ταξίδι για φέτος. Υπάρχει πάντα κούραση πριν αλλά και μετά τον αγώνα καθώς αναχωρούμε απευθείας για Ρέθυμνο. Ωστόσο, είναι και το οικονομικό κομμάτι στη μέση, όταν μιλάμε για ένα ερασιτεχνικό σωματείο τα οικονομικά πάντα είναι ένα πρόβλημα».

 

Σάκης Στάικος