ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

0
284

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η Κεφαλονιά μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου δεν άφησαν ασυγκίνητους του Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στο νησί.

Όπως έγινε γνωστό, οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αποστολή του μπαράζ με τη Ρουμανία, θα διαθέσουν το μισθό του Νοεμβρίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Γηροκομείο Ληξουρίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών, συνεπείς στη δέσμευσή μας για έμπρακτη συμπαράσταση στους πληγέντες από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς κατοίκους της δοκιμαζόμενης Κεφαλονιάς, επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε την απόφασή μας για την οικονομική ενίσχυση ενός ιδρύματος του νησιού.

Οι 23 από εμάς που συμμετείχαμε στην αποστολή για τους αγώνες μπαράζ με την Ρουμανία, αποφασίσαμε να διαθέσουμε τους μισθούς μας του μηνός Νοεμβρίου για την επισκευή του Γηροκομείου Ληξουρίου.

Η συγκεκριμένη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων υπέστη σοβαρές ζημιές από τις φυσικές καταστροφές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και πληροφορηθήκαμε ότι οι τρόφιμοι μεταφέρθηκαν προσωρινά σε άλλη εγκατάσταση. Η σκέψη 36 ανθρώπων τρίτης ηλικίας να ξεσπιτώνονται, μας συγκλονίζει ειλικρινά και μας υποχρεώνει να τους προσφέρουμε χείρα βοηθείας, έτσι ώστε να μπορέσουν και πάλι να ζήσουν υπό ανθρώπινες συνθήκες.

Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι με την προσφορά μας θα βοηθήσουμε άμεσα στην επισκευή του κτιρίου του Γηροκομείου Ληξουρίου και στην επιστροφή των συνανθρώπων μας στην εστία τους».

 

Πηγή: sport-fm.gr