ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ-«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

0
364

Στο minifootballnews.gr μίλησε αποκλειστικά ο υπεύθυνος ακαδημιών της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, κύριος Γιώργος Προύσαλης.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για τη σημασία που έχουν στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου οι ακαδημίες. Συνακόλουθα, ο κύριος Προύσαλης, τόνισε ότι είναι αναγκαίο η πολιτεία να στηρίξει το γυναικείο ποδόσφαιρο γενικότερα, και ειδικότερα τον χώρο των ακαδημιών του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος για ακόμη μια χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος της ακαδημίας των κοριτσιών του ΠΑΟΚ, κύριος Γιώργος Προύσαλης, στο minifootballnews.gr:

Για τον ρόλο που έχουν τα τμήματα υποδομείς στο γυναικείο ποδόσφαιρο: Είναι σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα κοριτσιών στις ακαδημίες και αυτό γιατί τα κορίτσια νιώθουν πιο άνετα και δουλεύουν καλύτερα. Έτσι θα είναι έτοιμες αργότερα να αγωνιστούν σε γυναικείες ομάδες που πρωταγωνιστούν στο χώρο.

Για τη σχέση της πολιτείας με το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και των υποδομών του: Η πολιτεία πρέπει να βοηθήσει πιο ενεργά τις υποδομές του γυναικείου ποδοσφαίρου, διότι δίχως αυτές δεν θα υπάρχει γυναικείο ποδόσφαιρο στο μέλλον. Οι άνθρωποι που διοικούν είναι αναγκαίο να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον για τις υποδομές του χώρου, αλλά και για τις μεγάλες ομάδες που αγωνίζονται φυσικά.

Για το στόχο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: Κάθε χρόνο στόχος της ομάδας μας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, διότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

 

Νικόλας Παναγιώτης