ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ FINAL – 4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

0
515

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο άσος του Γ. Σ. Σαλαμίνας χαρακτήρισε τον μικρό τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Δούκα ως ένα πολύ δυνατό κι ενδιαφέρον παιχνίδι όπου χάθηκε από την πλευρά του Γυμναστικού λόγο του νεαρού της ηλικίας και την απειρία της ομάδας. Επιπλέον αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σεζόν της ομάδας, τονίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας της ήταν το καλό κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της αλλά και η ομαδική δουλειά. Τέλος συμπλήρωσε πως ακολουθούν διακοπές και ξεκούραση από εδώ και πέρα, ωστόσο δεν παρέλειψε να θέσει υψηλούς στόχους για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον μικρό τελικό κόντρα στον Δούκα

«Δυνατό ματς, πολύ ενδιαφέρον, προηγηθήκαμε, αλλά κάναμε δύο ανόητα λάθη όπου από αυτά δεχτήκαμε και δύο γκολ, το 3-2 και το 3-3, στην συνέχεια δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι έτσι όπως θα έπρεπε, μας προσπέρασαν στο σκορ, λόγο ηλικίας η ομάδα είναι πολύ άπειρη ακόμα, έχει δείξει ωστόσο πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και σίγουρα έχει μέλλον».

Για το αν είναι επιτυχημένη η σεζόν για την Σαλαμίνα

«Σίγουρα είναι επιτυχημένη, πολλές ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι τους «4» του Κυπέλλου, ομάδες που θεωρητικά και με βάση πορείας στο πρωτάθλημα ήταν καλύτερες από εμάς, ωστόσο φτάσαμε εμείς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς και το μέγεθος των υπόλοιπων ομάδων του Final-4, ομάδες που πρωταγωνιστούν μόνιμα στην Ελλάδα».

Για την δουλειά που έγινε στην ομάδα

«Πολύ δουλειά και πολλές θυσίες, οι προπονήσεις ήταν πάντα γεμάτες, με πολλά άτομα, πολύ όρεξη και πάρα πολύ καλό κλίμα, ο προπονητής μας κ. Μιχαλάκης, μας διδάσκει συνεχώς πάρα πολλά πράγματα όπως και ήθος, όλοι μέσα στην ομάδα είμαστε πολύ καλοί φίλοι μεταξύ μας και έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, πρώτα έρχεται αυτό και μετά φυσικά είμαστε ποδοσφαιριστές διότι δεν είμαστε και επαγγελματίες, πάνω απ’όλα όμως το κλίμα και η ομαδική δουλειά».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί

«Το πρόγραμμα τώρα λέει καλοκαίρι και διακοπές, όλοι βέβαια θα συνεχίσουμε τις δουλειές μας γιατί είμαστε ερασιτέχνες αλλά κυρίως ξεκούραση, τέλος η μπάλα γι’αυτή την σεζόν, να είμαστε υγιείς χωρίς τραυματισμούς για την επόμενη σεζόν και βλέπουμε».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν

«Σίγουρα μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, πρέπει να ανεβούμε ακόμη περισσότερο διότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και γιατί όχι ακόμη ένα Final-4».

 

Αντώνης  Διβόλης