ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ: «Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ»

0
1252

Ο Παράδεισος Αμαρουσίου είναι μια ομάδα που έχει σαν βάση την ακαδημία της. Είναι κύριο μέλημα της. Σε επικοινωνία μας με τον υπεύθυνο του Arena Soccer Club κ. Γιώργο Ντουντούμη μιλήσαμε για την ακαδημία, το μέλλον που έχουν οι ποδοσφαιριστές εκεί και πολλά άλλα. 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Λίγα λόγια για την ακαδημία σας. Ποια είναι και που συμμετέχει;

«Είναι ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου, συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ , έχουμε γύρω στα 300 παιδιά στην ακαδημία».

Ποια είναι η φιλοσοφία της ακαδημίας;

«H φιλοσοφία είναι να βγάζουμε όσο μπορούμε μικρά παιδιά, να παίζουν στην πρώτη ομάδα και από κει και πέρα δίνουμε και παιδιά σε ΠΑΕ, όπως έχουμε δώσει στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ».

Ποιές ηλικιακές ομάδες υπάρχουν. Πόσοι προπονητές;

«Από τα αστεράκια, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Παίδες, Παμπαίδες, Εφηβικό και Αντρικό. Προπονητές έχουμε τον κ. Στούλη, τον κ. Αθανασίου, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Θοδωρή Δαλκυριάδη στους τερματοφύλακες, έχουμε και τον κ. Ντέμη».

 Συνεργάζεστε με  κάποιο μεγάλο κλαμπ για την παραγωγή ταλέντων;

«Όχι, καμία συνεργασία».

 Πως εξελίσσετε έναν μικρό ποδοσφαιριστή;

« Ξεκινάμε την τεχνική και μετά πάμε στα επόμενα βήματα. Πρέπει να έχει ταλέντο, καλή φυσική κατάσταση».

Γιατί κάποιος γονέας να εμπιστευτεί το παιδί του στην ακαδημία σας;

«Έχουμε πάρα πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, είναι το Arena Soccer Club, έχουμε 11×11, τρία 7×7, ένα 9×9, ένα 5×5 και ένα 6×6. Έχουμε πάρα πολύ καλούς προπονητές. Μπορούν να μας εμπιστευτούν».

Πως διακρίνεται ένα μεγάλο ταλέντο;

« Θέλουμε να δουλεύει πολύ, όσο μεγάλο ταλέντο και να είναι. Από κει και πέρα στα θετικά είναι ότι υπάρχει το ταλέντο, στα αρνητικά ότι δεν αφοσιώνονται 100% στην δουλειά και στην προπόνηση και αυτό είναι το αρνητικό στοιχείο».

Πως τα βλέπετε τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

« Δεν τα βλέπω καλά. Δεν βγαίνουν ταλέντα να παίξουν στις ομάδες και αυτό δυσκολεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά».

Ποιοι είναι οι στόχοι για το μέλλον της ακαδημίας;

«Oι στόχοι είναι να βγάζουμε παιδιά, να πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες και να παίζουν».

 

 

Βλάσσης Νούσης