ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «Ο ΜΕΣΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ 2012»

0
285

Για όσα πέρασαν το 2012 και όσα ελπίζει να έρθουν τη νέα χρονιά, μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr ο Γιώργος Μουρίκης.

Σύμφωνα με τον 18χρονο άσο της Πετρούπολης, και μέχρι πρότινος της ομάδας Νέων του Ατρόμητου, το ρεκόρ των 85 γκολ του Γκερντ Μίλερ που έσπασε ο Λιονέλ Μέσι, κάνει τον «ψύλλο» το πρόσωπο της χρονιάς που φεύγει.

Αναλυτικά:

Τί σου αφήνει ζωντανά στη μνήμη η χρονιά που φεύγει;

«Στα θετικά είναι η δουλειά που έκανα στις ακαδημίες του Ατρόμητου, οι διακρίσεις που είχα με την ομάδα και η επιτυχία μου στις πανελλήνιες εξετάσεις. Στα αρνητικά είναι η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και η αποχώρησή μου από τον Ατρόμητο».

Τί θα ζητούσες από τον Άγιο – Βασίλη για το 2013;

«Θα ήθελα να έχω μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με μια καλή ευκαιρία στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Ποιο θεωρείς το θετικό πρωταγωνιστή του 2012 σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο;

«Δεν θα μπορούσε να είναι κανείς άλλος από το Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο Μίλερ με 85 γκολ σε μια χρονιά. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά έγινε και μπαμπάς».

Τι ευχές θα ήθελες να δώσεις στο σάιτ μας, στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία για τη νέα χρονιά;

«Εύχομαι το σάιτ σας να συνεχίσει να είναι το καλύτερο στο χώρο των ακαδημιών. Σε εσάς και τους συνεργάτες σας εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες. Για τον ελληνικό αθλητισμό εύχομαι να προσεχτούν ιδιαίτερα τα ελληνόπουλα».

 

Νικόλας Παναγιώτης