ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΥΜΩΝΑΣ-«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ»

0
443

Ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του έμεινε ο Γιώργος Δρυμώνας, έπειτα από την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον Μινώταυρο με 7-3. Ο τεχνικός του Αίαντα Παλλήνης μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr


Για την αναμέτρηση με τον Μινώταυρο: 
«Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχοντας την υπεροχή από την αρχή. Είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη. Πιστέψαμε στις δυνατότητες μας και στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα καταφέραμε να νικήσουμε μια δυνατή ομάδα. Η νίκη αυτή σηματοδοτεί πολλά για εμάς, ξεκινώντας με το δεξί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές, θα το χαρακτήριζα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες, Δούκας, Ολυμπιάδα, Μινώταυρος και Αθήνα 90 όπου βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Επίσης και η Ηλιούπολη καταβάλει μια αξιόλογη πορεία, ακολουθώντας τους τέσσερις πρωτοπόρους. Ελπίζω από εδώ και πέρα τα πλέι οφ να κυλήσουν τόσα καλά όσο το φετινό πρωτάθλημα».

Λία Λάγιου