ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΥΜΩΝΑΣ: «ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

0
598

Ιδιαίτερα ήρεμος και προσηλωμένος στη δουλεία της ομάδας δήλωσε ο τεχνικός του Αία Παλλήνης Γιώργος Δρυμώνας, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Δούκα.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο minifootballnews.gr για την ανάγκη για βαθμούς και για τους λόγους που δεν ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

«Δεν είναι από τα παιχνίδια που θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, ο Δούκας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε να δοκιμάσουμε καταρχήν κάποια πράγματα γι’αυτο και παίξαμε από την αρχή με παίκτη παραπάνω, να δούμε κάποιες τακτικές που δουλεύουμε πάνω στην προπόνηση. Δεν πήγε όσο καλά το περιμέναμε αλλά δεν είμαστε και απογοητευμένοι γιατί βλέπουμε ορισμένα πράγματα να λειτουργούν καλά στο παιχνίδι μας.»

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας και αν υπάρχει επιπλέον άγχος καθώς παλεύουν για την παραμονή:

«Δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα με την παραμονή μας, τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε στον δεύτερο γύρο νομίζω θα τα κερδίσουμε και θα μείνουμε στην κατηγορία. Στόχος μας δεν είναι να παραμείνουμε απλά στη κατηγορία αλλά να μπούμε στην οκτάδα. Ας φαίνεται δύσκολο τώρα αυτό λογω της βαθμολογίας αλλά έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτό το σημείο και πέρυσι και τα έχουμε καταφέρει. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και φέτος. Ουτως ή άλλως δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της προπόνησης».

 

Σάκης Στάικος