«ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ»- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ

0
341

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα το 2004, και νυν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιος Γιαννακόπουλος, έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Μουσείου του Γαλανόλευκου Φάρου στο Φλοίσβο για την παρουσίαση του Λευκώματος.

Στην εκδήλωση, όπου ο Στέλιος Γιαννακόπουλος προλόγισε το επίσημο Λεύκωμα του Γαλανόλευκου Φάρου εκτός των άλλων παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης, και ο δημοσιογράφος της Εθνικής του 2004, Γιάννης Δάρας, αλλά και πολλά μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν το γεγονός. Μάλιστα, η γλυκύτατη φίλαθλος και μόνη αληθινή μασκότ της Εθνικής ομάδας, η οποία είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος του Φάρου, Θεανώ, βαμμένη στα γαλανόλευκα, έδωσε την δική της ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Ο πρώην διεθνής παίκτης υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ φωτογραφήθηκε και με τους θαυμαστές του. Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου και ιθύνων νους της όλης… γαλανόλευκης προσπάθειας, Νίκος Φλέκκας, ευχαρίστησε με τη σειρά του προσωπικά τον Στέλιο Γιαννακόπουλο για την παρουσία του και τον προέτρεψε να παρακινήσει και άλλους διεθνείς να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Μουσείο.

Το Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Κυριακή, 1 Απριλίου, καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.