ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΜΥΡΛΙΑΔΗΣ: «ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΚΙΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ»

0
540

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Βασίλης Σμυρλιάδης.

Ο άσσος της Α.Ε.Κ. χαρακτήρισε την πειθαρχία που έδειξε η ομάδα του σε άμυνα κι επίθεση ως το «κλειδί» στη νίκη της επί του Αία Παλλήνης. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρώτο «τρίποντο» της Α.Ε.Κ. έπειτα από 8 αγώνες, εκφράζοντας την ελπίδα του πως ο «Δικέφαλος» θα ανοίξει τα φτερά του και θα παίξει καλύτερα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Επιπλέον τόνισε πως η νίκη αυτή θα σταματήσει την γκίνια των τελευταίων λεπτών και θα απελευθερώσει τους συμπαίκτες του. Τέλος, επιβεβαίωσε ενόψει της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Δούκα, πως είναι από τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις, ενώ εξέφρασε την πίστη του για έναν συναρπαστικό μέχρι τέλους αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Αία Παλλήνης

«Ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι από το 1ο λεπτό στην άμυνα και στην επίθεση και παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς τις νίκης».

Για το πρώτο «τρίποντο» μετά από 8 αγώνες

«Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και σε παιχνίδια που θεωρητικά θα ήταν εύκολοι οι 3 βαθμοί, έχουμε πάρει το ελάχιστο. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, ήρθε όμως η εύκολη αυτή νίκη και ελπίζουμε να ανοίξει τα φτερά του “Δικέφαλου” και των συμπαικτών μου, έτσι ώστε να παίξουν πιο ελεύθερα για καλύτερη πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον ψυχολογικό του ρόλο

«Νομίζω ότι η νίκη αυτή θα σταματήσει την γκίνια των τελευταίων λεπτών και θα απελευθερώσει τα πόδια και το μυαλό των συμπαικτών μου».

Για την επόμενη αγωνιστική ενάντια στον Δούκα

«Είναι από τα παιχνίδια που θες να είσαι στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν ένταση, πάθος, δύναμη και μεγάλες συγκινήσεις. Αρκετοί συμπαίκτες μου είναι σε υψηλό φουτσαλικό επίπεδο ώστε να κοντράρουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Δούκα. Ελπίζω να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι μέχρι το τέλος του».

 

Αντώνης  Διβόλης