ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ: “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΟΨΕΙ PLAY OFF”

0
515

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Βασίλης Κατσάμπας.

Ο νεαρός άσος του Υπερίωνα αναφέρθηκε στον χαμένο προημιτελικό από την Ολυμπιάδα καθώς και στις προσεχείς αναμετρήσεις με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Παράλληλα, έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου της Αθήνα ’90 ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του για καθιέρωση στην Εθνική ομάδα των ανδρών στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Δεχτήκαμε κάποια γκολ από ολιγωρία της άμυνας και έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μικρό χρονικό διάστημα με 4-1 με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος η αποστολή μας να είναι δύσκολη. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε, ισορροπήσαμε το παιχνίδι αφού η Ολυμπιάδα έκανε λιγότερες φάσεις ενώ και εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να πετύχουμε κάποια γκολ προς το τέλος του αγώνα».

Για το φαβορί κατάκτησης του κυπέλλου

«Θεωρώ πως έστω και δύσκολα η Αθήνα ’90 θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το κύπελλο»

Για τις αναμετρήσεις με την Ολυμπιάδα στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος

«Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Επίσης, θέλουμε να προσπαθήσουμε να σπάσουμε την έδρα της Ολυμπιάδας και να την δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται»

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες

«Ελπίζω την επόμενη χρονιά να καταφέρω να κάνω περισσότερες προπονήσεις με την Εθνική ομάδα των ανδρών και να καθιερωθώ σε αυτήν».

 

Κωνσταντίνος Παπάζογλου