Αύριο το futsal “καλωσορίζει” τον Ολυμπιακό!

0
916

Όπως διαβάσατε χθες στο “minifootballnews”, από την νέα χρονιά ένας μεγάλος σύλλογος του ελληνικού αθλητισμού, μπαίνει στο futsal και αυξάνει σημαντικά τη δυναμική, την προβολή και την φήμη του αθλήματος. Αναφερόμαστε βέβαια στον Ολυμπιακό, ο οποίος τη νέα σεζόν θα πάρει τη θέση της  Αθήνας 90!

Η μεγαλύτερη δύναμη στο άθλημα τα τελευταία χρόνια (η Αθήνα 90 μετράει 15 πρωταθλήματα σε σύνολο 19 διοργανώσεων), με το φετινό της πρωτάθλημα έγραψε την τελευταία της σελίδα σε ένα βιβλίο γεμάτο επιτυχίες στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο συνεχιστής αυτής της βαριάς κληρονομιάς που άφησε η Αθήνα 90 στο χώρο του αθλήματος, καθώς έγκυρες πηγές του “minifootballnews” αναφέρουν ότι αύριο θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ ανθρώπων της Αθήνας 90 και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Από αυτή τη συνάντηση θα γίνει και επίσημα πλέον η “είσοδος” των “Πειραιωτών” στο χώρο του futsal.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη διαφήμιση του αθλήματος στην χώρα, διότι το ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο σύλλογος του Πειραιά για το futsal, ίσως ειναι η αρχή για να εισχωρήσουν στο άθλημα και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι του ελληνικού αθλητισμού στο μέλλον, αυξάνοντας κατακόρυφα την δημοφιλία του στις τάξεις των Ελλήνων φιλάθλων και τηλεθεατών.

To futsal λοιπόν αποχαιρετά τη μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων, την Αθήνα 90 (έχει 11 συνεχόμενες κατακτήσεις από το 2006 μέχρι σήμερα) και καλωσορίζει τον Ολυμπιακό. Ευχή όλων το άθλημα να πάει ακόμα πιο ψηλά και να πάρει την προβολή που του αξίζει.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής