Αυλαία στο τουρνουά του Ατρόμητου!

0
672

Με κεντρικό σύνθημα “Ποδόσφαιρο-Άθληση-Διασκέδαση” ξεκινά σήμερα το τουρνουά του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Τάκη Μιχαλέτου.

Το σημαντικό αυτό γεγονός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή, 3 Ιουλίου. Οι αγώνες, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Ατρόμητου, τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και διεξάγονται στα γήπεδα του Λουτρακίου και των Ισθμίων, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά που θα πάρουν μέρος όχι μόνο να διασκεδάσουν μέσα από την αγαπημένη τους ασχολία, αλλά και να ψυχαγωγηθούν στην πόλη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

Οι ομάδες μετέχουν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες (Παιδικό / Παμπαιδικό) και είναι οι εξής: Ατρόμητος, ΑΟ Μυκόνου, Κρητικός Αστήρ, Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή, Παναργειακός, Ελλάς Βέλου, Ευκλείδης, ΑΟ Λουτρακίου. Το συντονισμό του τουρνουά έχει αναλάβει ο υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών της Ακαδημίας του Ατρόμητου, Τόλης Αποστόλου.