“Αυλαία στο καμπ της Θεσσαλονίκης!”

0
793

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το πρώτο σκάουτινγκ καμπ που διοργάνωσε η Διεύθυνση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με την Σχολή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός αξιολόγησε παιδιά από δεκάδες Ακαδημίες από Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία, ενώ εκτός από παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης, την διαδικασία των δοκιμαστικών πέρασαν και παιδιά από τις Σχολές της Καρδίτσας και της Βέροιας.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, σχετικά με το καμπ δήλωσε: “Ήταν μια πολύ γόνιμη διαδικασία και λόγω της προσέλευσης των παιδιών αλλά και λόγω ποιότητας. Δημιουγούμε μια νέα πλατμόρφα αναζήτησης στη Βόρεια Ελλάδα και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που επέλεξαν τον Ολυμπιακό”.

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, από τη μεριά του υποστήριξε: “Το επίπεδο μας ικανοποίησε πολύ. Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη για να αγκαλιάσουμε όλα τα παιδιά της περιοχής. Είδαμε την δίψα τους να συμμετάσχουν σε ένα δυνατό και πολύ οργανωμένο δοκιμαστικό και έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους”.

 Ο κόσμος ζητάει από τον Ολυμπιακό να έρθει κοντά του. Να πάει στην πόλη του, στο νομό του και να δει τα ταλέντα. Η δουλειά μας είναι να τα βρούμε και να τα αναδείξουμε. Η αλήθεια είναι ότι μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία εντοπίσαμε αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις”, έπεσήμανε ο επικεφαλής σκάουτινγκ και παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης.

«Ήταν πάρα πολύ σημαντικό γεγονός για εμάς και την πόλη η παρουσία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, καθώς μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών μας”, σημείωσε ο κ. Γούναρης, τεχνικός Διευθυντής της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.