ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004-ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

0
469

Όπως είναι γνωστό σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, τα… «κατορθώματα» του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, καταδίκασαν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε διάλυση.

Πλέον, οι φίλαθλοι του Βόλου που είναι προσκείμενοι στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν παρά να περηφανεύονται για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, με την πλήρης ονομασία Αθλητικός Σύλλογος Βόλου 2004, η οποία κοσμεί το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα του Βόλου πιθανώς να μην βρισκόταν σε αυτό το σημείο που είναι τώρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αν δεν υπήρχε από πίσω η ακαδημία του συλλόγου. Ο Βόλος είναι μια από τις λίγες ομάδες στη χώρα μας, η οποία διαθέτει τμήματα ακαδημίας για μικρά κορίτσια.

Αυτή τη στιγμή στην ακαδημία βρίσκονται 20 κορίτσι από την περιοχή του Βόλου, τα οποία προπονούνται σε ένα γήπεδο 11Χ11 με φυσικό χόρτο. Στόχος του υπεύθυνου της ακαδημίας, κύριου Δημήτρη Κλόντζα, είναι να προωθούνται κορίτσι από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

 

Νικόλας Παναγιώτης