ΑΡΗΣ: ΦΙΛΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ

0
258

Δύο διεθνή φιλικά με την Λέφσκι Σόφιας έδωσαν σήμερα στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης οι ομάδες νέων και παίδων του Αρη, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους για τη συνέχεια των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Οι νέοι (γενν. 1997) έμειναν στο 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα από την Βουλγαρία, με τον Ρότα στο 15΄ και τον Μπέτσκα στο 30΄να είναι οι σκόρερ, από πλευράς των «κίτρινων». «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινούν τα πλέι-οφ. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας», επεσήμανε σχετικά ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τόττας.

Η ενδεκάδα του Άρη: Μανουσαρίδης, Κρυστάλλης, Κιοσές, Μπέτσκα, Σολένγκος, Κόγιος, Νεοφυτίδης, Μούδιος, Τσακίρογλου, Ρόττας, Σαμαράς.

Έπαιξαν και οι: Τσακίρης, Κουτρής, Μπόκε, Κωνσταντινίδης, Γκαντίνος, Ξανθόπουλος, Τεκίδης, Καρσιώτης, Μπανάτας, Τίμου, Λεοντίδης.

Όσον αφορά την ομάδα των παίδων (γενν. ΄98), ήρθε επίσης ισόπαλη με την Λέφσκι με 1-1, με τον Ιωαννίδη να χρίζεται σκόρερ στο 22΄. «Ήταν ένα πολύ δυνατό διεθνές φιλικό, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας σ΄ ένα υψηλό επίπεδο», σχολίασε ο τεχνικός, Δημήτρης Σίτσας.

Η ενδεκάδα του Άρη: Αρβανίτης, Ζήσης, Ιωαννίδης, Τέροβας, Φυριαρίδης, Τραχανάς, Λούλα, Παπαδόπουλος, Χατζηιγνατιάδης, Χατζηπαπάς, Κατσούλης.

Έπαιξαν και οι: Βιάνας, Ιακωβίδης, Ανδρεάκος, Τσεκάι, Τσομπανίδης, Κοκκαρόπουλος, Γκουτρίδης, Μιχαηλίδης.

 

Πηγή: pressaris.gr