ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

0
245

Ο Απόλλωνας είναι έτοιμος να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει, δηλαδή στα σαλόνια της Σούπερ λιγκ μετά από πάρα πολλά χρόνια. Σε μία εξαιρετική σεζόν δείχνει με την μέχρι τώρα πορεία της ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο, αν και αναμένονται ακόμα πολλά παιχνίδια για το φινάλε.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι πάνοπλη σε όλα τα σημεία της με τις ακαδημίες να διαθέτουν μία εξαιρετική οργάνωση η οποία αποτελεί το κύταρρο της πρώτης ομάδας.

Ο Αθλητισμός οφείλει να αποκτήσει, ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή, τον αρχέγονο κοινωνικό του ρόλο και να αναδείξει τις αρχές της συλλογικότητας, του προσωπικού ήθους και της άμιλλας.

Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του Συλλόγου  δεν είναι η τεχνικά άρτια εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, αλλά η εκπαίδευση τους στις αρχές του Αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε» και τις αξίες του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης.

Στις Ακαδημίες του Απόλλωνα ο Αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας ενός νέου ανθρώπου και η διάκριση του σε αθλητικούς αγώνες είναι η επιβράβευση του ήθους, του αγωνιστικού πνεύματος και του χαρακτήρα του και όχι μόνο της τεχνικής του δεξιότητας.