ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ»

0
322

Για το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕ Γλυφάδας μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr η διεθνής μέσος των Αμαζόνων Αναστασία Παπαδοπούλου.

Η έμπειρη άσος στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα της θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει τη νίκη ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ανάδειξη της Άμπι Γουάμπακ ως καλύτερη παίκτρια στο κόσμο.

Αναλυτικά:

Δίκαιο το αποτέλεσμα;

«Δεν μπήκαμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού. Παρόλ’ αυτά είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Εμείς είχαμε την τερματοφύλακα μας σε πολύ καλή κατάσταση και καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Ήταν μία εβδομάδα δύσκολη καθώς είχαμε κάποια διοικητικά προβλήματα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί έπαιξαν με πάθος και ψυχή».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για την εθνική ομάδα;

«Ο μεγάλος στόχος της εθνικής είναι να πάρει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ, καθώς δουλεύουμε αρκετά σκληρά και θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή πορεία και για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στη χώρα μας».

Πιστεύεις ότι η Γουάμπακ αναδείχθηκε δίκαια κορυφαία του κόσμου;

«Ναι πραγματικά πρόκειται για μία εξαιρετική παίκτρια και πιστεύω πως δίκαια πήρε τον τίτλο της κορυφαίας. Την έχω αντιμετωπίσει σε μία Ολυμπιάδα καθώς έχουμε παίξει αντίπαλες και είναι εξαιρετική».

 

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης