ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΛΑΜΠΑΡΝΤ

0
300

Η επιθυμία του κόσμου ήταν ξεκάθαρη. Ήθελε η «σημαία» να παραμείνει στον ιστό της. Και παρότι με τον Ντι Ματέο κάτι τέτοιο δεν φαινόταν πιθανό, τελικά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς άλλαξε άποψη και η ανανέωση του συμβολαίου του Φράνκι είναι πλέον επίσημη!

Ο Άγγλος μέσος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στη χρονιά και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Ήδη μέσα στην τρέλα του ο Λάμπαρντ είχε τονίσει από την Τετάρτη ότι όλα βαίνουν καλώς και έτσι την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά την Κούπα μπήκαν οι υπογραφές στα συμβόλαια! Ο έμπειρος μέσος θα παραμείνει στην Τσέλσι, φιλοδοξώντας την επόμενη χρονιά να ξαναδεί τους «Μπλε» στην κορυφή της Αγγλίας.

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος. Όλοι ξέρουν ότι πάντα διατηρούσα το όνειρο της παραμονής στην Τσέλσι. Μιλούσαμε για πολύ καιρό και παρότι τράβηξε αρκετά, τα πάντα ήταν σε φιλικό κλίμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αμπράμοβιτς για τα πάντα και που έκανε ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο, το επιτελείο και τους παίκτες και κυρίως τους οπαδούς, που μου φέρθηκαν φανταστικά από την ώρα που ήρθα. Η σκέψη του να βοηθήσω το σύλλογο για περισσότερες επιτυχίες στα χρόνια που έρχονται ήταν αυτό που ήθελα πάντα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος», τόνισε ο 34χρονος παίκτης.

Η επόμενη χρονιά θα είναι η 13η του Λάμπαρντ στην Τσέλσι, με τον υπαρχηγό των «Μπλε» να είναι τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας και να είναι πρώτος σκόρερ με 202 γκολ, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Μπόμπι Τάμπλινγκ.

 

Πηγή: gazzetta.gr