ΕΪΜΙ ΜΠΑΡΤΣΟΥΚ: Η 23ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ

0
578

Η ταλαντούχα Έιμι Μπάρτσουκ απο τις Η.Π.Α, στα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα κατάφερε να καταρίψει πάρα πολλά ρεκόρ από πολύ νωρίς στην καριέρας της.

Η 23χρονη Αμερικανίδα, κέρδισε επαίνους από πολύ νωρίς και μέσα σε μιά διετία (2008 και 2009) βραβεύτηκε στα All-Around Awards και την επόμενη χρονιά όταν αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των Ριβερσάιντ Ρενεγκέιτς πήρε το βραβείο State Cup MVP.

Η νεαρή Έιμι συνέχισε να σαρώνει τα βραβεία και οταν πλέον ήταν μέλος της ποδοσφαρικής ομάδας του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, κατέριψε πολλά ρεκόρ και συν τοις άλλοις κέρδισε το CU Athlete of The Week Honors.

Η συγκεκριμένη ήταν η μόνη νεόφερτη παίκτρια που κατάφερε να συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες της ομάδας της ανεξαιρέτως και ήταν η δεύτερη αθλήτρια στη κατάταξη με τα περισσότερα λέπτα συμμετοχής και συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις παίκτριες με παρόμοιες διακρίσεις στην ποδοσφαρική ιστορία του Πανεπιστημίου.

Η υψηλόσωμη νεαρή που είναι και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κ23 των Η.Π.Α, τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο και φοράει τη φανέλα της Γουέστερν Νιου Γιορκ Φλάς.

 

Άντρια Καφά