ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΚΑΡΑΣ: «Ο ΔΟΥΚΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ»

0
531

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Αλέξης Συκαράς.

Ο άσος του Δούκα χαρακτήρισε τον μικρό τελικό κόντρα στον Γ. Σ. Σαλαμίνας ως ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλη σημασία, όπου στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του μπήκε πιο χαλαρά όμως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Επιπλέον αναφέρθηκε και στον χαμένο ημιτελικό κόντρα στην Αθήνα ’90, τονίζοντας ότι η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως επίσης και το πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε πως ο Δούκας άξιζε κάποιον τίτλο την φετινή σεζόν διότι για πολλούς ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τέλος, επισήμανε πως οι παίκτες χρειάζονται μόνο ξεκούραση προς το παρόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον μικρό τελικό κόντρα στον Γ. Σ. Σαλαμίνας

«Θεωρώ πως δεν ήταν τόσο σημαντικό παιχνίδι το σημερινό, απλώς μπήκαμε για να παίξουμε, φανήκαμε κουρασμένοι γι’αυτό και η Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, ωστόσο στο τέλος δείξαμε τον χαρακτήρα που έπρεπε και πήραμε τη νίκη».

Για την ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο

«Είχαμε μπει πιο χαλαρά στο πρώτο ημίχρονο, στην ανάπαυλα καθίσαμε και το σκεφτήκαμε, έτσι μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πιο συγκεντρωμένοι και δείξαμε κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτήρισαν την φετινή σεζόν ως καλή ομάδα».

Για τον ημιτελικό με την Αθήνα ’90

 «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, δεχτήκαμε δύο άτυχα γκολ και μας επηρέασαν πολύ ψυχολογικά, ωστόσο καταφέραμε να ξαναμπούμε στο ματς και να ισοφαρρίσουμε, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, εκεί πάλι ήμασταν άτυχοι και χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες».

Για το αν είναι επιτυχημένη η σεζόν για τον Δούκα

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή της σεζόν δεν είχαμε βάλει τόσο υψηλούς στόχους, κατά την διάρκεια της χρονιάς όμως επειδή η ομάδα έπαιζε πολύ καλή μπάλα, αν όχι την καλύτερη τότε σίγουρα την δεύτερη καλύτερη, πιστεύω πως αξίζαμε κάποιον τίτλο, χάθηκαν και οι δύο στις λεπτομέρειες και το πρωτάθλημα ίσως λόγο εμπειρίας αλλά και λόγο τύχης που σε μεγάλο βαθμό την καθορίζουμε εμείς, παρ’όλα αυτά απ’ότι ακούμε και από τους αντιπάλους μας, μας θεωρούν ίσως την καλύτερη ομάδα της σεζόν ακόμη και που δεν κατακτήσαμε κάτι».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί

«Τώρα μόνο διακοπές, αυτή την στιγμή όλοι μας κοιτάμε να ξεκουραστούμε και κυρίως αυτοί που από τον Σεπτέμβριο είχαμε και υποχρεώσεις με την Εθνική».

 

Αντώνης  Διβόλης