ΑΚΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ: “ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ”

0
683

Η κούραση και οι απουσίες της Αθήνας ’90 ήταν τα αίτια της ήττας από την Ολυμπιάδα στον τελικό του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Άκη Ηλιάδη.

Ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος με δηλώσεις του στο minifootballnews.gr στάθηκε στις απουσίες των Μπούσμπουρα, Ζιάκα και Ντάρλα ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

«Θεωρώ πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κούραση. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με σοβαρότατες απουσίες και στα δύο παιχνίδια. Είχαμε πιο δύσκολο ημιτελικό από την Ολυμπιάδα παίζοντας και τα δύο παιχνίδια στην παράταση. Μας κόστισαν επίσης οι απουσίες του Μπούσμπουρα και στα δύο παιχνίδια, του Ζιάκα το Σάββατο καθώς και του Ντάρλα την Κυριακή. Ωστόσο, η νίκη της Ολυμπιάδας είναι πέρα για πέρα δίκαιη», δήλωσε ο άσσος του “Καλτσέτο” ενώ αναφορικά με τη συνέχεια στο πρωτάθλημα τόνισε:

«Η Αθήνα ’90 κάθε χρόνο είναι πρωταγωνίστρια. Ως παίκτες της πάντα κυνηγάμε το πρωτάθλημα και φυσικά μπορούμε να το κατακτήσουμε και φέτος. Έτυχε να χάσουμε έναν τίτλο μικρότερης σημασίας, δεν έγινε και τίποτα. Το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό για εμάς».

 

Κώστας Παπάζογλου