Αθήνα 90-Ολυμπιάδα (5ος τελικός futsal): οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

0
976

Η Αθήνα 90 κατέκτησε το πρωτάθλημα στο futsal, επικρατώντας με 3-0 της Ολυμπιάδας και το minifootballnews ήταν εκεί για να πάρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που πήρε ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος:

Τρομερή δήλωση από τον  πρόεδρο της Αθήνας 90, Θοδωρή Ντάρλα που επιβεβαίωσε τις φήμες ότι του χρόνου η Αθήνα 90 θα ειναι Ολυμπιακός!!! Ο πρόεδρος της Αθήνας 90 δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα για την Αθήνα».

Γιάννης Ζιάβας (προπονητής Αθήνα 90): «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Είμαι χαμένος. Σε λίγο θα σας στείλω δήλωση. Συγχωρέστε με».

Ηλίας Μπούσμπουρας (o πιο έμπειρος Έλληνας παίκτης):«Ήταν η πιο δύσκολη χρόνια. Η Ολυμπιάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική. Δεν παίξαμε καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια. Δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια».
Γκενγκιαν Μπεγκάι (ο σκόρερ των δυο καθοριστικών γρήγορων τερμάτων στην αρχή του αγώνα- Αθήνα 90): «Είμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα και αιφνιδιάσαμε τους αντιπάλους . Όλα τα παιχνίδια των τελικών κρίθηκαν στις λεπτομέρειες . Μεγάλη επιτυχία να γυρίζουμε την σειρά. Είμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Χάναμε με 2-1 και πήραμε το πρωτάθλημα».
Γιάννης Μοστριός (προπονητής Ολυμπιάδας): «Είμαι περήφανος για την χρόνια αυτή παρά την απώλεια του τίτλου. Έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τη φετινή χρόνια. Το πρωτάθλημα έπρεπε να ειναι δικό μας. Σήμερα είχαμε κακό ξεκίνημα και αυτό μας στοίχισε πολύ. Η συνέχεια μόνο καλύτερη μπορεί να ειναι για την Ολυμπιάδα».
Θοδωρής Ντάρλας (πρόεδρος Αθήνα 90): «Είμαστε κάθε χρόνο οι καλύτεροι. Το αποδείξαμε και σήμερα».
Γιάννης Πάνου (πρόεδρος Ολυμπιάδας): «Οι διαιτητές δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν έδωσαν μια αποβολή στην Αθήνα 90, ενώ το σκορ ήταν 2-0. Το μέλλον ανήκει στην Ολυμπιάδα».
Επιμέλεια: Νίκος Καρφής