ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΣ»

0
455

Συνεχίζουν το σερί των νικών οι ομάδες του ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΣ καθώς η μεν αντρική, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, νίκησε τη Δευτέρα το βράδυ εκτός έδρας την ΚΟΜΠΡΑ με 9-5, η δε παιδική, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα Παίδων, δεν δυσκολεύτηκε με την Ολυμπιάδα MYTHICAL νικώντας την το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της με 6-0. Έτσι, οι ομάδες του ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΣ, με το 3 στα 3 το οποίο έχουν μέχρι στιγμής, συνεχίζουν το αήττητό τους ενώ προπορεύονται και στις βαθμολογίες των ομίλων τους.
Η ομάδα των ανδρών, παίζοντας ένα εξαιρετικό 1ο ημίχρονο, με πίεση στα 3/4 του γηπέδου και σωστές επιλογές στην επίθεση, πήρε μια ασφαλή διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με το ευρύ 5-1. Στην επανάληψη οι άμυνες και των δύο αντιπάλων χαλάρωσαν και παίχτηκε πιο ελεύθερο futsal. Τελικό σκορ 9-5 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΣ έπαιξε με τους: Γιαννουσιά Α, Παπακώστα Γ, Μπουγάτσια Μ. (2 γκολ εκ των οποίων το ένα με εκπληκτική ατομική ενέργεια), Ζαπάντη Γ. (2 γκολ), Γαρμπή Χ. (αρχική 5άδα) και Καλντρεμτζίου Ν. (2 γκολ), Νταβρή Α. (1 γκολ), Χρυσό Μ. (1 γκολ), Πρωτονοτάριο Α. (1 γκολ με καταπληκτικό μακρινό σουτ), Αποστόλου Χ, Ουρανίτσα Ε, Παπακώστα Η. (αρχηγός) και Γιολδάση Α.
Σε ότι αφορά την ομάδα των παίδων, η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν χαρακτηριστική και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο. Οι παίδες του ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΣ παρατάχθηκαν με τους: Γαρμπή Α, Παπακώστα Σ. (1 γκολ), Τσιούμα Μ. (2 γκολ), Τσιούμα Σ. (1 γκολ), Κωσταντίνη Α. (1 γκολ) και Μποντιώτη Α. (1 γκολ).