ΑΕΚ: ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

0
290

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το νέο επιτελείο των Ακαδημιών του δικεφάλου, με διευθυντή τον Άκη Ζήκο. Συνεργασία με τον γιατρό της Μονακό, Έρικ Μπουρασί.

Ανάμεσα στο επιτελείο, εκτός του δόκτωρ Μπουρασί (σύμβουλος εκγύμνασης), θα είναι ονόματα όπως Μιχάλης Μητροτάσιος (Τεχνικός Διευθυντής) και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη (προπονητής Τερματοφυλάκων), Χάρης Κοπιτσής (Προπονητής Κ-18), Δημήτρης Σαραφίδης (Γενικός Αρχηγός Συντονιστής)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κ.κ. Eric Buracchi, Μιχάλη Μητροτάσιο και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη οι οποίοι εντάσσονται στο Τμήμα Ακαδημιών της ομάδας μας, υπό τον κ. Ακη Ζήκο. 

Ο dr. Eric Buracchi θα είναι ο σύμβουλος εκγύμνασης. Θα έχει την ευθύνη για την κατάρτιση των προγραμμάτων εκγύμνασης και αποκατάστασης όλων των Τμημάτων των Ακαδημιών.  

Ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής. Ο κ. Μητροτάσιος είναι καθηγητής Ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας και μέχρι πρότινος εκπαιδευτής σχολών Προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Χρυσόστομος Μιχαηλίδης θα είναι ο Προπονητής Τερματοφυλάκων των Ακαδημιών μας.

Προπονητές ομάδων:

Κ-18 κ. Χάρης Κοπιτσής.  Κ-17 κ. Αγγελος Χατζόπουλος, Κ-14-15 κ. Σταύρος Λέτσας, Κ-12-13 κ. Στέλιος Ορφανίδης. Αναμένεται να ανακοινωθεί ο Προπονητής του τμήματος των juniors.

Γυμναστής : κ. Δημήτρης Στεργιόπουλος.

Γενικός Αρχηγός Συντονιστής : κ. Δημήτρης Σαραφίδης.