Ένας “μπέμπης” στου Ρέντη!

0
2618

Την μεταγραφή του 14χρονου Κωνσταντίνου Βαλάη, ανακοίνωσε η ακαδημία Μπέμπηδες 2000. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες και έτσι ακόμη ένα ταλέντο, γέννημα θρέμμα της ακαδημίας, πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία Μπέμπηδες 2000 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Κωνσταντίνου Βαλαη στον Ολυμπιακό Πειραιως. Ο Κωνσταντίνος Βαλαης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιως, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Η σωστή, προσηλωμένη και αστείρευτη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσω των έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας, αποφέρει καρπούς. Έτσι, ο γεννημένος το 2003 Βαλαης ανήκει πλέον, σε έναν σύλλογο που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Βαλαης αποτελεί γέννημα θρέμμα τον Μπέμπηδων και θα ενσωματωθεί στην Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιως. Αγωνίστηκε και ήταν αρχηγός της Μικτης ΕΠΣΜ που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωταθλημα Προεπιλογης Εθνικων Ομαδων.
Στόχος της ακαδημίας είναι και θα είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα την ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Προτεραιότητα στον σύλλογό μας έχουν τα παιδιά, η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μέσα στην κρίση αξιών που περνάμε. Και όταν αυτό επιτυγχάνεται σε συνάρτηση με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, τότε θεωρούμε πως το έργο μας έχει επιτευχθεί.
Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας για το ήθος, την σεμνότητά του, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά την ίδια πορεία.
Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, και τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακου Πειραιως”.